Blog - Hírek, újdonságok

Üdülés Ausztriában

2016.05.13. - Adventure Team

Üdüljetek aktívan,töltődjetek fel Palfauban, Stájerországban!

Aktív családi nyaralás Ausztriában

2016.05.05. - Adventure Team

Családi aktív nyaralás Ausztriában előfoglalási kedvezménnyel. Nyaralj gondtalnul, olcsón, használd ki előfoglalási kedvezményünket!

Salza Exkluzív vadvízi evezés

Rövid ismertető:

2 napos exkluzív vadvízi evezés, Ausztriában a Salza folyón! Lehetsz kezdő vagy gyakorlott evezős, a programot igényeitek szerint formázzuk! Evezz annyit amennyi jól esik a saját csoportodban.Ideális választás, ha zártkörűen a " VIP szektorban" szeretnél evezni. Ideális csapatépítő programnak is

Nehézség:4/6

Felszerelés: biztosítunk

Ellátás: önellátás

Életkor: 8-65

Ár: 34 900 Ft

Foglalok!

További fontos információk:

Szeretnél részt venni egy olyan túrán ahol a vadvízi evezés igényes kikapcsolódást jelent? Egy túrán ahol a társaságod adja a mértéket az élményekhez. A vadvízi túra ahol csak ti vagytok, a Salza folyó legjobb szakaszain. Ha van 2 szabad napod amit a természetben tölthetsz, akkor az ausztriai rafting paradicsomban végig evezheted a Salza folyó legjobb szakaszait, lehetsz kezdő vagy haladó raftingozó, a vadvízi evezést az igényeitek szerint alakítjuk. Tökéletes választás ha a maximumot szeretnétek kihozni a vadvízi élményekből!

 

 

 

Program: 2 napos  vadvízi evezés ezen a programon  a vadvízi evezés, rafting zártkörűen történik. A csoportban csak a Te társaságod van, amitől a program sokkal személyesebb, és kötetlenebb élmény. A vadvízi evezést igyekszünk a csoport igényeinek és felkészültségének megfelelően optimalizálni. Természetesen kezdőként is lehet jelentkezni hiszen a program része az oktatás is, melyben profi oktatók, túravezetők fognak segíteni. Haladó társaságnál a rafting túra addig tart, ameddig jólesik, így a 2 nap alatt a folyó összes evezhető szakasza megismerhető.

 

 

A vadvízi túra időtartama igénytől függően 2-4 óra naponta. A túra hossza 10 - 24 km, helyszin az ausztriai rafting központ, Salza völgy-Palfau. A vadvízi evezés lehetséges 2 személyes vadvízi kenuban, sportos mini raft hajóban, vagy nagy 6-10 személyes raft hajóban A rafting (nagy hajóban történő evezés) klasszikus, de kevésbbé sportos kikapcsolódás. A rafting hajóban a túravezető irányítja a hajót, a kisebb hajókat minden vendég maga irányítja, de természetesen profi túravezetők ügyelnek a biztonságra.  Ha haladó raftingozó vagy, itt a nagyszerű alkalom, hogy kihozd magadból a maximumot. Kezdőknek tökéletes lehetőség az alapok magabiztos elsajátítására. A Salza Excluzív rafting túra 5 fő együttes jelentkezése estén rendelhető. A 2 túrát a csoport fizikai felkészültségéhez és az időjárási körülményekhez alakítjuk. 2 nap egy jó csapatban teljes kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket biztosít!  A program kiválló csapatépítő programként is. A program egynapos verzióban is kérhető - kérd egyéni ajánlatunkat!

 

 

Fontos tudni :

 

- Számunkra fontos, hogy igényes vendégeinknek exclusív szolgáltatást nyújtsunk. Ennek érdekében több szolgáltatában lesz részed, mint egy átlagos programszervező túráján.

 

- Előzetes megrendelés  esetén személyre szabott neoprén ruhát gyártatunk nektek, partnerünknél prémium minőségben, ellátva azzal az emblémával amit szeretnél. Természetesen ennek felára van, de a ruházat a tiétek marad mint hasznos souvenir (búvár, surf, vitorlás, rafting, jetski) túráidra. Gyártó weboldala:  http://www.sandiline.com

 

- A programra csak biztos úszás tudással  csoportosan lehet jelentkezni (min. 5 fő) együttes jelentkezése esetén.

 

- Programra biztosítjuk a transzfert a szállásod és a vadvízi túra között, napi  30 km-t felár nélkül.

 

- A Magyar nyelv mellett, Német, Angol nyelvű turavezetést is vállalunk

 

- A program kivállóan alkalmas csapatépítő programnak.Csapatépítő tréning esetére különböző vadvízi játékokkal fokozzuk az élményeket,és a csapatépítésről fényképeket, videó felvételt készítünk.

 

- A vadvízi program ára nem tartalmazza az ellátás, szállás költségeket.. Természetesen vállaljuk a profi és teljeskörű szervezést minden igényelt szolgáltatásra

 

Időpontok: 2016.06.04-09.09 között minimum 8 fő együttes jelentkezése esetén előre egyeztetett időpontokban.

kapcsolat

+36 30 9 501 106 + 43 699 17 06 41 15

info@adventure.hu

most csak:
21 900 Ft!

akciós ajánlatok!

Salza Rafting Extra

Salza Rafting Extra

2 napos vadvízi evezés Ausztriában extra programokkal: vízesés túra, libegőzés, wellness, gyalogtúra, mountainb...
bõvebben ››

Kérdésed van?

Új kód