Blog - Hírek, újdonságok

Üdülés Ausztriában

2016.05.13. - Adventure Team

Üdüljetek aktívan,töltődjetek fel Palfauban, Stájerországban!

Aktív családi nyaralás Ausztriában

2016.05.05. - Adventure Team

Családi aktív nyaralás Ausztriában előfoglalási kedvezménnyel. Nyaralj gondtalnul, olcsón, használd ki előfoglalási kedvezményünket!

Canyoning Szlovénia

Rövid ismertető:

A szlovéniai canyoning túrák közül a Boveci Susec canyoning túra a legnépszerűbb. Szinte bárki számára élvezetes program a fantasztikus, érintetlen, mohás sziklafalak között csúszdázni, ereszkedni. Bovectől 10 km-re található a Susec kanyon.

Nehézség:3/6

Felszerelés: biztosítunk

Ellátás: önellátás

Életkor: 14-60

Ár: 14 900 Ft

Foglalok!

További fontos információk:

A canyoning túra kb. fél óra könnyű hegymászással kezdődik (neoprén ruhában) a kanyon bejáratához. A kanyon bejáratánál eligazítás, rövid oktatás, majd kezdetét veszi a leereszkedés a hegyről. A kanyon kezdeténél széles, majd egyre szűkebb, végül a patakmederben sétálva haladunk lefelé.

 

A szakasz elején kisebb csúszdázások vannak a kb. 3 méteres mélységbe. Ahogy szűkül be a szurdok egyre több a csúszdázás, ugrálás a patak vájta medencékbe. A továbbhaladáshoz helyenként szikláról sziklára kapaszkodva lehet csak leereszkedni. A canyoning túra ezen szakaszán fokozódnak a továbbhaladás nehézségei az izgalommal együtt.

 

A kanyon vége a legizgalmasabb; előszőr 6 métert zuhanunk a láthatatlan mélységbe, majd az utolsó csobbanásunkkal (vagy kötélen való ereszkedéssel) 12 méter magasból fejezzük be a 1,5-2 órás canyoning túrát.

 

A program ára: 14 900 Ft / fő

 

Időpontok: Lekérésre

kapcsolat

+36 30 9 501 106 + 43 699 17 06 41 15

info@adventure.hu

most csak:
7 900 Ft!

akciós ajánlatok!

Családi rafting

Családi rafting

Élmény az egész családnak! Kedvezményes 1 napos túra családoknak: most minden felnőttel 1 gyermek féláron vehe...
bõvebben ››

Kérdésed van?

Új kód